02 / 05 / 2024

balıkesir ivrindi toki başvuru işlemleri

balıkesir ivrindi toki başvuru işlemleri

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Balıkesir İvrin TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Balıkesir İvrin'de TOKİ tarafından inşa edilen konutlar bugün hak sahiplerine teslim edildi.

Balıkesir Bigadiç TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç TOKİ projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 21 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç TOKİ projesinde yer alan 98 adet konut 21 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Balıkesir Dursunbey TOKİ 160 konut ihalesi bugün!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Dursunbey TOKİ 2019 projesi!

Balıkesir Dursunbey TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 160 adet konut bulunuyor.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

balıkesir ivrindi toki başvuru işlemleri Haberi

balıkesir ivrindi toki başvuru işlemleri

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Balıkesir İvrindi Şubesi tarafından yürütülecek. Projede başvurular 17 Haziran tarihine kadar devam ediyor.


Ödeme planuna göre 2+1 konutlar için yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay, yüzde 15  peşinatta 216 ay vade ve yüzde 20 peşin ödemelerde kalanı 240 ay vade sağlanıyor. 


3+1 konutlar için ise yüzde 10 peşinatta kalan bedeli 120 ay taksit, yüzde 15 peşinatta kalanı 156 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta kalanı 180 ay taksitlendiriliyor.


TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru bedelleri ne kadar?

Başvuru ücretinin 2+1'ler 4 bin TL, 3+1'ler 6 bin TL olarak belirlendiği projede başvuru dönemi 17 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor.


Satış duyurusu için