30 / 04 / 2024

Balıkesir Kareside inşaat ruhsatı için bekleyen kalmadı

Balıkesir Kareside inşaat ruhsatı için bekleyen kalmadı

2015 yılında toplam 820 adet inşaat ruhsatı veren Karesi Belediyesinde ruhsat için bekleyen herhangi bir proje kalmadı. Eksiksiz başvurular, bir hafta içerisinde geri dönüş alabiliyor.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Balıkesir'de 8.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 8 milyon 598 bin 626 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Bal Plas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bal Plas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Balıkçı tarafından kuruldu.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Balıkesir Kareside inşaat ruhsatı için bekleyen kalmadı Haberi

Balıkesir Kareside inşaat ruhsatı için bekleyen kalmadı

Onay için yapılan başvuruların tamamını sonuca ulaştıran belediye planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atıyor. Mart ayında yapı denetim firmalarıyla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi nde fazla iş yükü ve zaman kaybına neden olan ön onayın kaldırıldığını açıklamış, ruhsat işlemlerinde vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlamıştı. 


Ön onayın kaldırılmasının ardından Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibinin özverili çalışmaları neticesinde 2015 yılında toplam 820 adet inşaat ruhsatı verildi. Onay için gelen proje dosyalarının eksiksiz ve doğru olması halinde vatandaşlar, Karesi Belediyesi'nden bir hafta içerisinde geri dönüş alabiliyor. 


Karesi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda belediyede şuan onay ve ruhsat bekleyen bir proje kalmadı. Ruhsat verme işlemlerinin sekteye uğramadan...