01 / 05 / 2024

Balıkesir Karesiye yapılacak olan projeler

Balıkesir Karesiye yapılacak olan projeler

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve projelerdeki önceliği vatandaşların istekleri doğrultusunda belirleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak projeler hakkında görüştü.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balıkesir'de 26.8 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. 

Balıkesir'de 8.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 8 milyon 598 bin 626 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Balıkesir 762 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, 1 Adet 24 Derslikli Lise, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Edremit İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Lise ve 100 Kişilik Pansiyon, Gömeç İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı!

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine yenisi yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı.

TOKİ Balıkesir Karesi 548 konut ihalesi yarın!

Balıkesir Karesi 1. etap 548 adet konut , 1 adet 10 dükkanlı ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Balıkesir Karesiye yapılacak olan projeler Haberi

Balıkesir Karesiye yapılacak olan projeler

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve projelerdeki önceliği vatandaşların istekleri doğrultusunda belirleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hizmet belediyeciliğinde katılımcı anlayışına önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geleceğin Karesi’sini inşa etmek için sürekli vatandaşlarla bir araya geliyor. Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Yılmaz’a birim müdürleri de eşlik etti. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Başkan Yılmaz, sokakta bulunan kahvenin önünde açtığı proje dosyasıyla bölgeye yapılacak yatırımları vatandaş ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, "Karesi İlçemizde gidilmedik sokak ve cadde bırakmamak için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yerel yönetimlerin başında olan bizlerin halkın içerisinde olması, vatandaşımızı mutlu ediyor"...