17 / 05 / 2024

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Uygun fiyata arsa fırsatı Balıkesir'de! Hemen bu tabloya bakın!

Balıkesir Sındırğı Belediyesi Cüneyt Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsanın satış ihalesini yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurularına dair araştırmalar başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi Haberi

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.


Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gençliğe ve spora önem veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın gençlere ve vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Gençlik Merkezi projesi hayat buluyor. Başkan Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan projede, tenis Kortu, halı saha ve semt basketbol sahalarının yanında gençlerin spor yapabileceği ve eğitimlerini gerçekleştirebileceği Gençlik Merkezi’nin oluşturulması için çalışmalar başladı.


Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan ve çalışmalarını bu yönde gerçekleştiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Gençlerimiz için bir yeni projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerimiz daha iyi imkanlarda ve daha sosyal alanlarda hayatlarını sürdürsünler ve geleceğe daha iyi hazırlansınlar diye hazırlanan bir proje bu. Müteahhit firma da geldi kazı çalışmalarını...