04 / 10 / 2024

balıkesir sokak düzenlemesi devam ediyor

balıkesir sokak düzenlemesi devam ediyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi Adliye çevresinde başlatılan cadde ve sokak düzenlemelerinde bir cadde ve 3 sokak parka taş döşemesi ile kaplandı.

Milli Emlak, Balıkesir ve Düzce'deki 3 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak, Emlak, Balıkesir ve Düzce'de yer alan 3 adet araziyi satıyor. Yüzde 20 indirimle satışa sunulan arazilerin fiyatları açıklandı. İşte ayrıntılar...

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de belediyeden 11 adet dükkan kiraya verilecek!

Havran Belediye Başkanlığı tarafından, Balıkesir ili, Havran ilçesi, Camiikebir Mahallesi 11 adet dükkan kiraya verilecek.

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık'ta 2 arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

balıkesir sokak düzenlemesi devam ediyor Haberi

balıkesir sokak düzenlemesi devam ediyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi Adliye çevresinde başlatılan cadde ve sokak düzenlemelerinde bir cadde ve 3 sokak parka taş döşemesi ile kaplandı. Belediye Başkanı Kamil Saka, havaların düzelmesi ile çalışmalara hız verdiklerini kısa süre içerisinde 2 cadde ve 7 sokağında düzenlemesinin yapılacağını söyledi. Edremit Belediyesi tarafından Gazicelal Mahallesi’nde başlatılan cadde ve sokakların yeniden düzenlenmesi çalışmalarında 446, 449, 450 sokaklar ile Servet Caddesi kilitli beton parke taşları ile kaplanarak yeni yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 447, 448, 451, 452, 453, 455, 529 sokaklar ile Sarayburnu Caddesi ve Dumlupınar Caddesi’nin yeniden düzenleneceği ifade edildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, daha önceleri şikayetlere konu olan Adliye Sarayı çevresinde ki cadde ve sokakların...