15 / 05 / 2024

Balıkesir tapusuz ev

Balıkesir tapusuz ev

Balıkesir'deki 16 mahallede köylülerin, yaşadıkları evler ve araziler tapusuz olduğu gerekçesiyle Hazine tarafından satışa çıkarıldı. Köylüler imza kampanyası düzenleyerek satış ihalesi kararını iptal ettirdiler. 

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle dolandırıcılık!

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle birçok vatandaşı dolandırdığı iddia edilen kişi nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Kadınlara konut satışında şampiyon Balıkesir!

Geçtiğimiz sene yapılan 1 milyon 409 bin 314 konut satışının yüzde 29,1'i kadınlara yapıldı. Buna göre, 409 bin 453 konutu kadınlar satın aldı. Balıkesir, yüzde 37,5'lik oranla kadınların en yüksek ev alma oranına sahip olduğu il oldu...

Balıkesir'de tapusuz evlerin satış ihalesi iptal!

Balıkesir'deki 16 mahallede köylülerin, yaşadıkları evler ve araziler tapusuz olduğu gerekçesiyle Hazine tarafından satışa çıkarıldı. Köylüler imza kampanyası düzenleyerek satış ihalesi kararını iptal ettirdiler. 

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Balıkesir Burhaniyeliler 2. etap TOKİ istiyor!

Balıkesir Burhaniye halkı TOKİ konut projesinin ne zaman hayata geçeceğini merak ediyor. İkinci Projeyle dar gelirlilerin ev sahibi olması planlanıyor.

Balıkesir tapusuz ev Haberi

Balıkesir tapusuz ev


Gazete Habertürk'ten Nilgün Kaya'nın haberine göre, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı 16 mahalledeki köylüler, yıllardır yaşadıkları arazilerin tapusuz olduğu gerekçesiyle üzerindeki evlerle birlikte Hazine tarafından satışa çıkarılmasına karşı imza kampanyası düzenleyerek ihaleyi durdurttu.

Çamoba, Akçapınar, Bağyüzü ve Karaayıt mahalleleri başta olmak üzere 16 köyde 2011’de başlatılan çalışmayla, Hazine’ye ait bazı tarım arazileri satıldı. 

Çalışma kapsamında üzerlerinde evlerin bulunduğu yaklaşık 400 arazi için de arsa statüsü ile satışa çıkarılmak için karar verildi. Bazı evler için 45 bin TL’ye ulaşan satış fiyatı ve ihalenin açık usulle yapılacak olmasına tepki gösteren köylüler, başlattıkları kampanyada yaklaşık 200 imza...