28 / 04 / 2024

Balıkesir toki

Balıkesir toki

Başkan Zekai Kafaoğlu, 500 emekli vatandaşa sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekliler Derneği’ne 500 emeklimiz ev için başvuru yapıldı Gaziosmanpaşa ve Pamukçu’da 2+1 ucuz sosyal konut üreteceğiz. Yeri biz vereceğiz, konutları TOKİ yapacak” dedi.

TOKİ Balıkesir'de 850 yatak kapasiteli hastane inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birini 850 yatak kapasitesiyle Balıkesir'de inşa edecek. Hastane ihtiyaç halinde bin 154 yatak kapasitesine çıkarılabilecek...

TOKİ Balıkesir'de 480 konut yaptıracak!

İhale 3 Kasım 2010'da saat 14:00'da yapılacak

TOKİ Balıkesir Merkez 2. Etap'ta 104 bin 640 TL'ye!

TOKİ Balıkesir Merkez 2. Etap'ta fiyatlar 104 bin 640 TL ile 126 bin 138 TL arasında değişiyor

TOKİ, Balıkesir Gönen'e hastane yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen'e 75 yataklı devlet hastanesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ Balıkesir-Bandırma Kayacık satışta! 57 bin TL'ye!

TOKİ, Balıkesir-Bandırma-Kayacık Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 80 adet konutu satışa çıkarttı

TOKİ Balıkesir-Bandırma Kayacık yarın satışa çıkıyor! 57 bin TL'ye!

TOKİ, Balıkesir-Bandırma-Kayacık Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 80 adet konutu satışa çıkarıyor

TOKİ Balıkesir-Bandırma Kayacık'ta 57 bin TL'ye!

TOKİ, Balıkesir-Bandırma-Kayacık Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 80 adet konutu satışa çıkarıyor

TOKİ, Balıkesir Merkez 2. Etap'ta yoksul grubu için 45 konut satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir Merkez 2. Etap'ta yoksul Grubu için inşa edilen 45 konut satışa çıkarılacak

TOKİ, Balıkesir Merkez 2. Etap'ta alt gelir grubu için 3 konut satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir Merkez 2. Etap'ta alt gelir grubu için inşa edilen 3 konut satışa çıkarılacak

Balıkesir TOKİ 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi 20 Mayıs'ta!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 20 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sındırgı Balıkesir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli!

TOKİ ile Balıkesir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 168 konut için başvurular sürüyor. İşte, Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli...

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri 15 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. 240 aya kadar vade avantajı sunan projede 32 adet konut emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura çekimi kapsamında 32 adet daire satışa çıkarılacak. Taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir TOKİ Edincik kura çekimi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap'ta 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay taksit fırsatı sunuluyor. Peki Balıkesir TOKİ Edincik kura çekimi ne zaman?

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap başvuru dönemi!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap başvuru dönemi 16 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödemeleri 120 ay vade imkanı ile yapılabilen projede 3+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri başvuru dönemi 16 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Açık satış usulüyle satışa çıkarılan projede 681,03 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 87 adet konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 87 adet konut satıyor. Aylık 334,99 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Balıkesir Balya Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Balıkesir Balya Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Fiyatların 93 bin 930 TL olarak belirlendiği projede 87,2 metrekare büyüklükte tasarlanan daireler bulunuyor.

Balıkesir toki Haberi

Balıkesir toki


Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kırsal ve merkezde yapılan çalışmaları Milliyet Gazetesi'nden Mahmut Acaröz’e anlattı. Sosyal ve insana dokunan belediyeciliğe önem verdiklerini kaydeden Başkan Kafaoğlu, 500 emekliye TOKİ’yle birlikte ucuz sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekli vatandaşlarımız bizden 2+1 konut istiyor. Bununla ilgili TOKİ ile görüşmelere başladık. Emekliler Derneği’ne 500 kişinin müracaatı var. Lüks konut yapmak yerine sosyal konutlar yapmayı düşünüyoruz. 2+1 konutlar ile emeklilerimizin de ev sahibi olmasını istiyoruz. Belediye olarak yeri biz vereceğiz, evleri de TOKİ yapacak. 


‘Çamurdan kurtaracağız’

Düşük maliyetli konutlar olacak. Gaziosmanpaşa, Pamukçu  bölgesi ile birlikte 3 alternatif yerimiz var. TOKİ hangisini beğenirse oraya yapacağız. Fiyatları düşük konutlar ile emekli vatandaşlarımızın ahir ömürlerinde ev sahibi olmasını istiyoruz. Emeklilerimizin oturacağı toplu konutların temelini bu yıl atmayı planlıyoruz”dedi.


3...