28 / 05 / 2024

Balıkesir yatırım planları

Balıkesir yatırım planları

Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB) Ekim ayı meclis toplantısını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi 5 milyon 700 bin lira olarak onaylandı.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Gayrimenkul borsasıyla yabancı yatırım artacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebileceklerini söyledi. 

Denizli'de planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Denizli'de Ulaştıema Bakanlığı'nın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

Balıkesir yatırım planları Haberi

Balıkesir yatırım planları

BAÇEYÖB, 2015 yılı yatırım planı ve çalışma programını görüşülüp karara bağladığı meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi 5 milyon 700 bin lira olarak onaylandı. Katı Atık Projesi’nin geçici kabulü yapılarak işletme sürecine geçildiği ve bu süreçte projenin geliştirilmesi için yapılması öngörülen faaliyetlerin görüşüldüğü Ekim ayı meclis toplantısında, Katı Atık Tesisi’nin kesin kabulünün 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılması, geri dönüşüm ve sterilizasyon tesislerinin 2015 yılı başında işletmeye alınması, 2015-2040 yılları arasında ihtiyaca göre katı atık yönetim sistemlerinin geliştirilmesi ve yatırımların sürdürülmesini, proje kapsamında alınacak araç ve ekipman ihalesinin ise 2015 yılının ilk çeyreğinde yapılması oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.


7 Bin 800 Konteynır ve 25 Çöp Aracı Nüfusa Göre Dağıtılacak


BAÇEYÖB, 2015 yılı bütçesinin 5 milyon 700 bin lira olarak kabul...