19 / 05 / 2024

Balıkesirde bir evde yangın çıktı

Balıkesirde bir evde yangın çıktı

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Aile Bakanlığı'nden evde bakım maaşı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir evde bakım maaşı müjdesi geldi. Bakanlık sevindiren haberi verdi. Evde bakım maaşları hakkında flaş gelişme.

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Pandemi sonrası ‘Tiny house’ akımı!

Herkes daha büyük bir evde yaşamak istiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kimileri 10, 20 ya da 30 metrekarede yaşamayı tercih ediyor. ‘Tiny house’ akımı pandemiyle birlikte yükselişe geçti. Doğaya yakın olma ihtiyacını karşılayan bu evlerde yaşayanlar anlattı...

Müstakil villalar pandeminin gözdesi oldu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzmanların sosyal izolasyona dikkat edilmesiyle ilgili uyarılarını dikkate alan ve tatil sezonunu izolasyonlu bir evde geçirmek istemeyenler müstakil villaları tercih etti.

Artvin Yusufeli'de 21 binada 52 konut inşa edilecek!

Artvin Yusufeli'nin 176 haneli, 400 nüfuslu Dereiçi köyünde, 17 Mart günü bir evde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak bitişikteki evlere sıçramıştı. Bölgede 21 binada 52 konut inşa edilecek...

Ev satın alınırken ya da kiralarken bunlara dikkat!

AFAD'ın hazırladığı deprem farkındalık eğitiminde konut satın alınırken ya da kiralanırken bir evde nelere dikkat edilmesi gerektiği de detaylı olarak anlatıldı.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Antalya'da istinat duvarı çöktü! Bir ev ve bir araçta hasar oluştu!

Antalya Kaş'ta meydana gelen heyelanda istinat duvarının üzerine çöktüğü otomobille bir evde hasar meydana geldi.

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

Balıkesirde bir evde yangın çıktı Haberi

Balıkesirde bir evde yangın çıktı

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu. Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.O. isimli vatandaşa ait evde meydana gelen yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Evin mutfak bölümünde başlayan yangında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken evde yangın sırasında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı da önledi.

Ev kullanılmaz hale gelirken, yetkililer aşırı lodos sebebi ile elektrik tellerinden meydana gelen yangınlara karşı vatandaşları...