06 / 05 / 2024

balıkesirde nerede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

balıkesirde nerede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi tarafından 4 mahallede Memiş, Mahkeme, Hacı Ahmet ve Yunus Mahallerinde düşünülen kentsel dönüşüm için Burhaniye Belediyesi çalışmalarını hızla devam ettirerek, planların bir an önce uygulanması için kolları sıvadı...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Balıkesir İl Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kentsel dönüşüm, deprem dönüşümü bizim her zaman önceliğimiz oldu" şeklinde konuştu.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Livza Zeytinburnu nerede?

Tesa Yapı imzası ile hayata geçirilen Livza Zeytinburnu, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Livza Zeytinburnu nerede?

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

balıkesirde nerede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı Haberi

balıkesirde nerede kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi tarafından 4 mahallede planlanan kentsel dönüşümün proje çalışmaları başladı. İlçenin  Memiş, Mahkeme, Hacı Ahmet ve Yunus Mahallerinde düşünülen kentsel dönüşüm için Burhaniye Belediyesi çalışmalarını hızla devam ettirerek, planların bir an önce uygulanması için kolları sıvadı. 


Habertürk...