28 / 04 / 2024

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...



Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile birlikte İstanbul Büyükçekmece’de inşa edilen Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap satışları başladı. Mevcut Projede toplam olarak 138 adet konut inşa edilecek.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yapmış olduğu açıklamada inşaatın aralıksız bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Bahadır, büyük bir depremin beklenmiş olduğu mega kent İstanbul’da riskli konutlarda dönüşüm yapmayı kendilerine görev edindiklerini açıklayarak, kentsel dönüşüm projelerine büyük derecede önem verdiklerini açıkladı. Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Projesi’nin 13 ayrı parsel biriminde 80 bin metrekarelik bir alanda 10 etaptan oluşan çok kapsamlı bir proje olduğunu ifade ederek, projenin ilk etabının da son derece hızlı bir şekilde ilerlendiğini açıkladığı. Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, konutların teslimine çok az zaman kaldığını ilk etap satışlarının nerede ise tamamlandığını hatta 2+1 ve 3+1 dairelerin tükendiğini açıklayarak şimdi de ikinci etap için düğmeye bastıklarını dile getirdi.

Peki Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bahadır, bu alanda 70 daireyi dönüşüm ettiklerini ve 2. etap bittiğinde ise toplam 138 daire hayata geçirilmiş olacağını duyurdu. Bunun 77 konutunun Bahaş Holding, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat Ortaklığı’na ait olduğunu dile getiren Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, mevcut projenin bu kısmını 18 ayda teslim etmeyi planladıklarını da açıkladı.


Geri Dön