02 / 05 / 2024

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmeleri, şıklığını pekiştirmek isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Altınbaş'ta erkek kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim başladı. Peki altın kol düğmeleri ne kadar? İşte Altınbaş kol düğmesi 9 Kasım 2022 fiyat listesi.



Altın kol düğmeleri erkeklerin özel davetlerde veya iş hayatında daha şık görünmelerini sağlayacak aksesurlardan biri olarak karşımızı çıkıyor. Çeşit çeşit modellere sahip olan altın kol düğmeleri Altınbaş'ta yüzde 48'e varan indirimle satışa sunuldu. 

Altın kol düğmelerinde yüzde 48 e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta modern tasarımlardaki düğmelerinin yanı sıra üzerinde tuğra gibi tarihsel simgelerin de bulunduğu seçenekler, stil sahibi erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Peki altın kol düğme fiyatları ne kadar? Altın kol düğme fiyatları kaç lira? İşte Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön