28 / 04 / 2024

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.



Altınbaş denge kloleksiyonu adı verdiği takı modellerinde 'güç, tutlu ver cazibenin muteşem uyumunu birleştirmesi ile modern takılar ortaya çıkardı. Üstelik bu takı modellerinde net yüzde 43'e varan indirim kampanyası da başlattı. 

Altınbaş denge Koleksiyonu adını, her zorluğa göğüs geren ve emin adımlarla ilerleyen modern kadınlardan alıyor.

Peki Altınbaş denge koleksiyonu altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş denge koleskiyonu 11 Kasım 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön