28 / 04 / 2024

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.



Gençlerin yakın arkadaşlıklarını vurgulayabilecekleri canlı ve enerji dolu bir koleksiyon olan Besties Koçak'ta. Birbirinden eğlenceli 4 arkadaşın yıldızlara uzanan hikayesi Altınbaş’ın en yeni koleksiyonunda yer alıyor. Besties koleksiyonu, arkadaşlarınıza veya kendinize alabileceğiniz özel ve şık takılar özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Üstelik Altınbaş besties koleksiyonunda tüm takılarda yüzde 35 indirim fırsatı da başladı. Peki Altınbaş besties koleksiyonu fiyat listesi nedir? Besties kolye, bileklik, yüzük fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 Altınbaş besies fiyat listesi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön