02 / 05 / 2024

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Düşler Vadisi Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi...



Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve  Yılmaz İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva' projesi "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılıyor. 

Satışların başladığı Düşler Vadisi Riva projesi 869 bin 362 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Etaplar halinde inşa edilecek olan projenin ilk etabında 509 adet villa yer alacak.

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki villaların alanları 152 metrekare il 396 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu Projenin ilk etabı 3 yılda, tamamı ise 6 yılda teslim edilecek. 

Düşler Vadisi Riva projesindeki villalar natamam şeklinde yapılacak ve daha sonra villayı alacak kişini tercihine göre şekillenecek. 

Düşler Vadisi Riva, İstanbul Yeni Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. 

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


13 soruda Düşler Vadisi Riva!
 


projeye sor



Geri Dön