27 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 



Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. 

Toplam 869 bin 262 metrekarelik arsa alanın yükselen Düşler Vadisi Riva projesinde 3+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Projede yer alan 3+1'lerin brüt büyüklükleri 190 metrekare olarak belirlendi. 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde 3201 ve 3202 nolu parsellerde konumlanan projede, eczaneden fırına, marketten kırtasiyeye, giyimden kuru temizlemeye tüm ihtiyaçların eksiksiz karşılanabileceği benzersiz bir dünya sunuluyor. 

Haziran ayının başında Düşler Vadisi Riva 3. Etap için ön talep toplanmaya başladı. Geniş ve ferah yaşam alanlarının yanı sıra, doğayla iç içe yaşam konsepti dikkate alınan proje, iki havalimanına da eşit olan konumuyla ön plana çıkıyor. 

Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 


Geri Dön