08 / 05 / 2024

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 



Düşler Vadisi Riva projesinde, göl manzaralı kafe ve restoranlar, özel okul, devlet okulu, biyolojik gölet, fitness salonu, kapalı havuz, pilates stüdyoları ve SPA gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Kendine ait kumsalı olan çevre dostu bir lagünün yer aldığı Düşler Vadisi Riva projesinde  iskeleler, yürüme yolları ve meyvelik alanlarıyla sakinlerine her türlü imkanı sunuyor.

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Çevreyolu’na 6 kilometre, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakika mesafede yer alan proje trafik karmaşasından uzakta, şehre yakın bir konumda yükseliyor. Düşler Vadisi Riva projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Yolu'na yakınlığıyla da ulaşımın merkezinde konumlanıyor. 

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesinin 2021 yıl sonuna ilişkin yayınlanan değerleme raporuna göre; projenin KDV dahil mevcut durum değeri 1 milyar 265 milyon 99 bin 40 Türk Lirası olarak açıklanmıştı. 

Peki Düşler Vadisi Riva satılık fiyatları ne kadar? Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022

Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan 3+1'lerin fiyatları 14 milyon Türk Lirası ile 16 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. Projede yer alan en yüksek konut fiyatı ise 35-40 milyon Türk Lirası civarında. 

Web: http://www.duslervadisiriva.com/index.php?utm=direct

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Kartal konum!

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!


Geri Dön