27 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...



"Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan ve  Yılmaz İnşaat  tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin satışları başladı. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine yapılıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa yer alacak.

Belirlenen fiyatlar şu şekilde;

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi en düşük 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Projedeki villaların alanları 152 metrekare ve 396 metrekare arasında değişiyor. Çeşitli ödeme planları sunulan projenin ilk etap 3 yılda, tamamı ise 6 yılda teslim edilmesi planlanıyor. 

Düşler Vadisi Riva projesindeki villaların şatışı tamamlanmamış şekilde yapılacak ve daha sonra villayı alacak kişini tercihine göre değişecek. 

Düşler Vadisi Riva, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanı sunan bir konumda bulunuyor.

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


projeye sor



Geri Dön