12 / 05 / 2024

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat adres

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat adres

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehrat Durak, Yıldız Bel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Hamit Çiçek tarafından kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beykoz'da Ata İyibudar, Faruk Demircan ve Zeki Deniz Yasan ortaklığında kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sincanlı tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karadeniz tarafından açıldı.

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat adres

Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehrat Durak, Yıldız Bel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. 


Balkan Oto Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt...