17 / 05 / 2024

Balkan Ticaret Fuarı bursa

Balkan Ticaret Fuarı bursa

Bursa’da ilki düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleşen panelde, Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı.

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Balkan Tek Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Tek Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Pehlivan tarafından kuruldu.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Balkan Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Balkan tarafından kuruldu. 

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çiftçioğlu ve Ahmet Ensar Kaya ortaklığında kuruldu. 

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Balkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balkan Ticaret Fuarı bursa Haberi

Balkan Ticaret Fuarı bursa

Bursa’da ilki düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleşen panelde, Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı.


Balkan Ticaret Fuarı’nda gayrimenkul konusu, düzenlenen panelle tartışıldı. Panelde Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı. Panelde Reidin Avrupa İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, ‘Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı’, Restorasyon Anabilim Dalı Başkanı Dr. Özlem Bağrancı ise ‘Balkanlarda sivil mimari örnekler’ konulu seminer verdi.


Panel öncesi Türkiye’de gayrimenkulün seyri ve Bursa’nın yeri konusunda açıklamalarda bulunan Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu, bugün Bursa’nın ne kadar geliştiğini, büyüdüğünü gösteren somut örneklerden birine daha tanık olduklarını belirterek, Bursa’nın Türkiye üzerindeki açılımının Balkan Ticaret Fuarı’ndaki gayrimenkul paneliyle...