01 / 05 / 2024

balkon şeklindeki havuz

balkon şeklindeki havuz

Peru'nun gecekondularla dolu başkenti Lima'da inşa edilecek bir rezidansa ait projede balkon şeklindeki havuzlar görenleri ürkütüyor

Ünye'ye havuz müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını söyledi Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cam balkon devri bitti!

Bir yerlere yetişme durumu, günümüz insanının durup, nefes alacağı, kendine ait özel yaşam alanlarının değerini bir kat daha arttırırken Binaların gittikçe yükseldiği şu dönemde, balkon ve teraslar insanlar için en önemli “nefes alma yeri” olarak düşünülüyor.

Çatıda açık havuz yapılır mı?

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 35 inci maddesinde çatılara ilişkin hükümler yer alıyor. Peki, çatıda açık havuz yapılır mı?

Bluebase Biyolojik Havuz Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bluebase Biyolojik Havuz Sistemleri Anonim Şirketi, Sedat Güzel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı!

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. Çukurova Balkon Evleri'nde Fugo Mobilya'dan 20 bin TL'ye kadar hediye çeki veriliyor...

Bornova Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçiyor!

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

Soho House’da ruhsatsız havuz katı kapatıldı!

İstanbul gece hayatının flaş mekanı Soho House’da havuz gerginliği yaşanıyor. Soho House’un havuz ve Yunan restoranının bulunduğu roof katının neden kapalı olduğu yönünde çeşitli iddialar var.

Çukurova Balkon'da Private Home konsepti dikkat çekiyor!

İstanbul’un yükselen değeri Kartal ’da yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Çukurova Balkon projesi 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ile herkesin hayal ettiği ferah, geniş metrekareli ve kişiye özel konseptiyle ideal bir yaşam sunuyor.

Konut sitelerinde havuz güvenliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut sitelerinde havuz güvenliği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması sonuçları açıklandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nın sonuçları Başkan Menderes Türel tarafından açıklandı.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması sonuçları bugün açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sona gelindi. En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları bugün saat: 11:00' de açıklanıyor.

balkon şeklindeki havuz Haberi

balkon şeklindeki havuz


Bu apartman dairelerinden satın alanlar misafirlerini havuz partisine çağırırken yükseklik korkusu olanları uyarmak zorunda kalacak. Peru'nun başkenti Lima'da DCPP mimarlık firmasının inşa etmeyi planladığı bu rezidansların balkon görünümlü havuz ları bulunuyor. Proje her daire sahibine kendi özel havuzuna üstelik yerden yüksekte girme imkanı sağlıyor. Binanın ana yapısının dışında kalan çıkıntı şeklindeki havuzlar insanlara adeta gökyüzünde yüzüyormuş izlenimi veriyor. Sky Condos adı verilen binada yaşayanların ayrıca 9 milyon kişinin yaşadığı kenti gören bir terası ve özel golf sahası olacak. 


KARANLIK KÖŞESİ YOK 

20 katlı rezidansın bir diğer özelliği ise dairelerin içi dahil günışığından yararlanmayan hiçbir karanlık köşe bırakmayacak şekilde tasarlanmış olması. Ayrıca yapının balkon şeklindeki havuz ve ana yapısıyla girintili çıkıntılı olması gün içinde çeşitli doğal ışık oyunlarının da oluşmasını sağlıyor. Proje...