07 / 07 / 2024

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Emin Durukan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da Beşiktaş, Etiler Mahallesi, No:13'te kuruldu

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Burak Ergin tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arsa almak iyi bir yatırım mı?

RE/MAX Türkiye Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan, arsa satın almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. Bir arsa alımı üzerinde düşünülüyorsa Gökhan Karahan bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerektiğine değiniyor.

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan arsa alımı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Çayırova'da Doğuş Çay Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat A.Ş.'ye ait 20.871,43 m2'lik arsa ve üzerinde bulunan 12.000 m2'lik Paketleme Depo ve Fabrika Binasını satın aldığını açıkladı.

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Emin Durukan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da Beşiktaş, Etiler Mahallesi, No:13'te kuruldu

Emlak Pazarlama İnşaat, İstanbulda 3 arsa satıyor!

Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi; İstanbul’da yer alan 3 arsanın satışını teklif alma usulü 11 Şubat 2011 günü gerçekleştirecek…  

Sultangazi'yi Ege Yapı Artcon ve Emlak Konut Pazarlama kazandı!

Sultangazi Habipler arsasında yapılan ikinci ihalenin sonucu açıklandı. Ege Yapı-Artcon ve Emlak Konut Pazarlama Ortak Girişimi, yapılan ikinci ihalenin son oturumunda 424 milyon TL'lik arsa değeri ile gülen taraf oldu

Emlak Pazarlama İnşaat 2 adet arsa satacak!

TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat İstanbul'da 2 adet arsa satacak

Aksaray Belediyesi arsa ve dükkan satacak

Aksaray Belediyesi 12 adet arsa 3 adet dükkan satacak

Ali Ağaoğlu arsa istiyor

C gelir grubunu ev sahibi yapmak için devletten ucuz arsa bekleniyor.

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Emin Durukan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu.


Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Baltech Arsa Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, No:13 Bölüm...