03 / 05 / 2024

bambi terlik

bambi terlik

İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi. İşte Bambi fiyat listesi

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Adidas'ta terlik fiyatları şaşırttı! 3 bin 779 TL... İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ünlü spor giyim markası Adidas terlik fiyatlarıyla oldukça şaşırttı. Markaya ait Y -3 Slide model terlik 3 bin 779 TL'ye satışa çıktı. İşte tüm detaylar ve Adidas terlik fiyatları...

Modada italyan ekolünün temsilcisi Bambi'de yaz sonu indirimleri zamanı! İşte 20 Eylül 2022 Bambi fiyat listesi!

İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi. İşte Bambi fiyat listesi

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Bambi Yatak 2019’da 500 mağaza daha açacak!

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ev ürünleri sektörünün yatak alanında önemli oyuncular arasında bulunan Bambi Yatak, yeni mağazalar açacak.

Bambi İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bambi İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Güner ve Yakup Güner orrtaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Birkenstock Türkiye'de 200 bin sandalet satmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü terlik ve sandalet markası Birkenstock Türkiye hedeflerini açıkladı. Firma, Türkiye'de 200 bin sandalet ve terlik satmayı hedefliyor...

Kuzey mi Güney mi

Eskiden orda bir köy var uzakta diyip sadece çanak çömlek veya terlik almaya gittiğimiz Menemen de projeler sayesinde hem merkeze yakınlaştı hem de orta vadede yatırım çekiciliği kazandı

Twigy 17'nci mağazasını Bursa Korupark AVM'de açtı

Terlik ve ayakkabı üreticisi Twigy, Türkiye'deki 17'nci mağazasını açtı

bambi terlik Haberi

bambi terlik

Türkiye’nin çeşitli noktalarında toplam 113 satış noktası ile İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor.

Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi.
1961 yılında Beyoğlu’nda ilk perakende mağazasıyla serüvenine başlayan Bambi, artan ihtiyaca hızlı cevap verebilmek için perakende tecrübesini üretim ile buluşturdu.


1997 yılı itibariyle ise İtalyan tasarımcı  Paulo Fabio ile çalışmaya başlayan Bambi, bu hamleyle İtalyan çizgilerini Türk tüketici ile buluşturdu. Bambi aynı zamanda Caterpillar markasını Türkiye'ye getiriyor.
İşte 20 Eylül 2022 Bambi fiyat listesi!
Kahve Hakiki Deri Erkek Klasik Ayakkabı 1.359,99 TL yerine 1155,99 TL
 Siyah Süet  Kadın Sandalet 199,88 TL yerine 149,91 TL
Hardal Örgü  Kadın Omuz Çantası...