01 / 05 / 2024

bamyasuyu Eski Hal güzergahına yeni yol projesi

bamyasuyu Eski Hal güzergahına yeni yol projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı'ndaki trafik sıkışıklığını gidermek amacıyla Bamyasuyu-Eski Hal Pazarı güzergahında 35 metrelik yeni bir yol yapılmasının önünü açmak için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 4 binayı yıktı...

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

İnegöl'deki eski hal binası yıkılacak!

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

Bilecik Vezirhan'a 18 dairelik TOKİ geliyor!

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı.

İskenderun Eski Hal Pazarı'nda düzenleme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

Anıtkabir’e yapılan halı saha için suç duyurusu!

Anıtkabir’e çocuk parkından sonra halı saha yapıldığını ortaya çıkaran Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu. Eski Anıtkabir Komutanı, halı sahanın yerinin anıt bloku içerisinde olmadığını savundu

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Kocaeli'deki eski hal binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı'nda eski hal binaları ile Mimar Sinan Köprüsü’nde bulunan monte haldeki kullanılmış metal malzemelerin, muhtelif metal binaların yıkım ve enkazın taşınması karşılığında satılması ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Şanlıurfa'nın en önemli Kentsel Dönüşüm alanlarından birisi olan Eski Sanayi Sitesi'nin 1. Etap 1. Bölümü olan Eski Hal Pazarı'nda inşaat çalışmaları başladı...

bamyasuyu Eski Hal güzergahına yeni yol projesi Haberi

bamyasuyu Eski Hal güzergahına yeni yol projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı'ndaki trafik sıkışıklığını gidermek amacıyla Bamyasuyu-Eski Hal Pazarı güzergahında 35 metrelik yeni bir yol yapılmasının önünü açmak için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 4 binayı yıktı. Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde kentsel dönüşüm alanı olan eski Sanayi bölgesinde; ilk etapta eski hal pazarında sorunlu bölgelerin yıkılma çalışmalan tamamlanmıştı. Şimdi de Atatürk Bulvarındaki trafik yoğunluğundan dolayı yeni 35 metrelik yol yapımı için yıkımı planlanan Bamyasuyu Mahallesindeki 11 binadan 4'ü kamulaştırılarak Büyükşehir Belediyesi güzergahına yeni yol ekiplerince yıkımı gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in büyük önem verdiği ve göreve başlar başlamaz yapılması için talimat verdiği yeni yolun kamulaştırma işlemleri ile ilgili açıklama yapan Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Başkan Güvenç'in talimatları doğrultusunda yıkım çalışmalarına başladıklarını ifade...