03 / 05 / 2024

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.



Ford’dan eski aracını getir, yenisini yüzde 4 indirimle götür kampanyası geldi. Eski aracını yenilemek isteyenler için Ford, Custom modelini yüzde 4 indirimle satışa çıktı. Peki, Ford Custom’un teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İŞİNİZ İÇİN TASARLANDI, ÇALIŞMAK İÇİN YARATILDI

Cesur tarzı, göz alıcı gündüz yanan LED farları, sade iç dizaynı ve akıllı bir şekilde düzenlenmiş ön konsolu ile yepyeni bir tecrübe vadediyor. Yaşamınızı kolay hale getirecek olağanüstü sürücü destek sistemleriyle beraber yolculuklar artık daha keyifli. Ford Transit Custom pek çok yeni özellik kazanmış olsa da üstün yük taşıma kabiliyeti, efsane haline gelen dayanıklılığı ve çok çalışma isteği hep aynı.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

SÜRÜŞ DENEYİMİ

Bu araç, yolda son derece çevik. Rafine ve otomobil benzeri sürüş stili, 11.6 m manevra alanı ve elektrik destekli direksiyon ile beraber (EPAS) geliştiriliyor ve park manevralarında destek sağlayarak kullanıcıyı daha az yoruyor. Transit Custom bunun yanı sıra, yol tutuşunu maksimize etmek ve kullanımı iyi hale getirmek için her tekere iletilen güç miktarını dengelemeye yardımcı olan Tork Vektör Kontrolü de barındırıyor.

Peki, Ford Custom’un teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön