08 / 05 / 2024

Bandırma hizmet binası

Bandırma hizmet binası

Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün'ün daha iyi hizmet verebilmesi için yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni hizmet binasının 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Bandırma'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bandırma 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Paşabayır Mahallesi, 31 ada 3 parselde yer alan 7 katlı otel binasını  8 milyon 693 bin 537 TL'ye icradan satıyor...

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bandırma Devlet Hastanesi ek bina inşaatı başladı!

Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası için inşaat çalışmaları başladı.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi açılıyor!

Bandırma'da bir döneme tanıklık eden Eski Belediye Binası, yepyeni işleviyle hizmete giriyor. Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi bugün saat 16:00'da açılıyor.

Bandırma'ya 1.6 milyon TL'lik yeni hizmet binası!

Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün'ün daha iyi hizmet verebilmesi için yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni hizmet binasının 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Bandırma SGK yeni binasına taşınıyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2013 yılının Aralık ayından bu yana Bandırma Ticaret Odası binasında faaliyet yürüten Sosyal Güvenlik Kurumu 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni binasına taşınıyor.

Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi!

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

ATO hizmet binası 18 ayda tamamlanacak!

Adana Ticaret Odası'nda kente yakışır bir hizmet binası kazandırma heyecanı yaşanıyor. İhale süreci bitmek üzere. Projenin 18 ayda tamamlanması bekleniyor

Bandırma hizmet binası Haberi

Bandırma hizmet binası



Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapılması  için ayrılan alanda inceleme yapan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni binanın yapımına başlandığını ve Bandırma’ya daha iyi hizmet vereceğini duyurdu. 




Yeni hizmet binasının1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirten Kaymakam Sonel ” Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının yapımına başlandı.1.6 milyon TL mal olacak binanın yapımına başlandı. Yeni binası bir yıl içinde bitirilerek  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bandırma’ya bu binadan hizmet vermeye devam edecek”...