02 / 05 / 2024

bandırma istanbul arası deniz uçağı burulaş

bandırma istanbul arası deniz uçağı burulaş

Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı 18 dakikaya düşüren deniz uçağı, rotasını Bandırma’ya da çevirdi. İstanbul ile Bandırma arasında yapılacak seferlerin başlatılması için çalışmalar hız kazandı, ilk deneme seferi yapıldı...

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

Bandırma'daki asansörler denetleniyor!

Bandırma Belediyesi ile RoyalCert firması arasında yapılan iki yıllık protokol kapsamında ilçedeki tüm asansörlerin denetimi yapılıyor.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

bandırma istanbul arası deniz uçağı burulaş Haberi

bandırma istanbul arası deniz uçağı burulaş


Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı 18 dakikaya düşüren deniz uçağı, rotasını Bandırma’ya da çevirdi. İstanbul ile Bandırma arasında yapılacak seferlerin başlatılması için çalışmalar hız kazandı, ilk deneme seferi yapıldı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ ile Bandırma Ticaret Odası arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Bandırma ile İstanbul arasında karşılıklı deniz uçağı seferleri konulması amacıyla başlatılan çalışmalarda sona gelindi. BURULAŞ tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 18 kişilik deniz uçağıyla İstanbul Haliç’ten, Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne deneme seferi yapıldı. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, BURULAŞ Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkçi, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma Liman İşletme Müdürü Orhan Kılıç, Bandırma Liman Başkanı Erkan Tuncer, Gümrük Müdürü Osman Güllüce ve Seabird Havayolları Ceo’su Kürşat Arasun, Bandırma’da konuyla ilgili bir toplantı yaptı.


BURULAŞ Genel Müdürü...