02 / 05 / 2024

Bandırma Kent Konseyi termik santral

Bandırma Kent Konseyi termik santral

Bandırma Kent Konseyi, Şirinçavuş Mahallesi’nde termik santralle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Balıkesir Bandırma'da tarihi evler restore ediliyor!

Bandırma ilçesine bağlı Edincik Mahallesi'ndeki tarihi evler yeniden restore ediliyor. Restorasyon, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kent Mimarisi Bölümü tarafından gerçekleştirilecek.

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ Konutları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi 30 Aralık'ta sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 180 veya 240 ay vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 lira alınan projede yüzde 12 peşinde, kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları devam ediyor. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 180 veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti!

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 32 adet konut satışa çıkarılıyor.

Bandırma tapu müdürlüğü rekora koşuyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Tapu Müdürlüğü rekora koşuyor. Bandırma Tapu Müdürü İlhan Başaran, tapuda aşırı yoğunluğun yaşandığını söyleyerek, 2015 yılında toplam 22bin 500 işlem yapıldığını belirtti.

Bandırma Şirinçavuş'ta yapılacak termik santral için eylem yapıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Şirinçavuş Mahallesi’nde kurulmak istenen termik santralin ÇED toplantısı mahalle kahvesinde gerçekleştirilirken, termik santrale karşı olan vatandaşlar ise toplantının yapıldığı alanda termik santrale karşı eylem yaptı.

Karaman'da kent konseyi çalışmalarını sürdürüyor!

Karaman Kent Konseyi, bütün oluşumlarıyla toplum yararına sosyal sorumluluk projelerine ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ankara Kent Konseyi toplanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Kent Konseyi, ilgili Yönetmeliğin 10. Maddesinin 1. Fıkrası gereği 18.12.2015 tarihinde, Cuma günü, saat 14:00’da toplanıyor

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı!

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı Kent Konseyi Toplantı Salonunda Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali IŞIKGÖR başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

Bandırma Kent Konseyi termik santral Haberi

Bandırma Kent Konseyi termik santral

Bandırma Kent Konseyi, Şirinçavuş Mahallesi’nde termik santralle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Kömür ile çalışan termik santraller çevreye, bölgede yaşayan insanlara ve diğer canlılara zarar verecek. Büyükşehir’in bu konudan bilgisi yok. Buraya termik santral yapılmaması için belediye olarak çalışacağız. Termik santral yapacak firmanın Şirinçavuş’ta satın aldığı yer yok. Buralara kamulaştırmak yoluyla tesis kurulacak. Bölgenin termik santrallere açılmaması için elimizden gelen mücadeleyi ortaya kayacağız" dedi. Kent Konseyi Başkanı Şerafettin Engüdar, "Şirinçavuş’ta termik santral yapılması bu bölgenin yok olması demektir. Hep birlikte hareket ederek 10 Aralık 2015 saat: 11.00’de yapılması planlanan ÇED toplantısında köylülerin termik santral yapımına karşı çıkmalarını sağlamalıyız" diye...