02 / 05 / 2024

bandırma konut stoku

bandırma konut stoku

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılayı'ndan Bandırma'da konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanlığı tarafından Bandırma Dere Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 16 Aralık'ta gerçekleşecek...

TOKİ Bandırma Kayacık başvuru tarihleri 2017!

724 konutluk Balıkesir Bandırma - Kayacık Alt Gelir Grubu kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ Bandırma Edincik'te 2. Etap konutlarına başlıyor!

TOKİ, Bandırma´ya bağlı Edincik Mahallesi´nde gerçekleştirilecek 2. etap konut projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

316 konutluk Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi bugün yapılacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sunan projede 233,20 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

bandırma konut stoku Haberi

bandırma konut stoku

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Güney Marmara bölgesinde birçok ilke imza atan ve Gönen bölgesinde gayrimenkulde arabuluculuk sistemini hayata geçiren Mekan Emlak Gayrimenkul, işinin uzmanı kadrosuyla emlak satışlarında çözüm merkezi olma yolunda hızla ilerlemekte" diye konuştu.

Köstek, "Firmamız emlak sektörünün takdirini ve yatırımcı müşterilerinin sürekli beğenisini kazanmıştır. Firmamız, Türkiye'nin her yerinden ve her ilçesinden gelen ve bizi tercih eden, yatırım yapan müşterilerinin de güvenini kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bizimle çalışan müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda başta Balıkesir Gönen şehir merkezi olmak üzere, Malkoç, Kurtuluş, Altay, Gündoğdu, Reşadiye, Rüstem, Akçaali, Plevne, Tırnova ve Yüzüncüyıl gibi iyi konumda olan  masrafsız...