01 / 05 / 2024

bandırma port projesi

bandırma port projesi

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Bandırma'ya uluslararası temapark inşa edilecek!

Balıkesir'in dev projesi "Bandırma Tasarım Parkı" için Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı. Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma'nın gelişim stratejisi hakkında açıklama yaptı.

Bandırma Üniversitesi Kampüsü için tasarım yarışması başladı!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke Projesi için Kentsel Tasarım Yarışması başlatıldı.

TOKİ Bandırma Edincik'te 2. Etap konutlarına başlıyor!

TOKİ, Bandırma´ya bağlı Edincik Mahallesi´nde gerçekleştirilecek 2. etap konut projesi hakkında açıklama yaptı.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma'ya Misakça Cami yapılacak!

Bandırma'da Misakça Mahallesi’nde sabaha karşı çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Misakça camisinin projesi hazırlandı.

Bandırma Kapalı Pazaryeri'nde peyzaj çalışmaları başlayacak!

Bandırma Kapalı Pazaryeri Projesi'nin aynı zamanda bir yaşam merkezine dönüşmesini isteniyor. Önümüzdeki günlerde de pazarcı esnafı temsilcileriyle bir araya gelinerek yerleşimle ilgili görüşmeler yapılacak.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

bandırma port projesi Haberi

bandırma port projesi

3 bin 600 dönüm alan üzerine kurulu Bandırma OSB, coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ve doğalgazıyla yatırımcısının tercih noktası oldu. 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etabın, imar planın yapıldığını bildiren OSB Başkanı Hüseyin Yakar, yatırımcı sıkıntısının yaşanmadığının altını çizerek “2. etapta özellikle istihdamı geniş ağır sanayi yatırımlarına ağılık verilecek. Ön talepleri topladık” dedi.


Bandırma Organize Sanayi Bölgesinin 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etabının imar planı hazırlandı. 2 bin 100 dönüm alanın mera vasfından çıkartılıp, ekonomiye kazandırıldığını bildiren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar “İlk etaptaki fabrikalarımız gıda sektörü ağırlıklı. Belli kriterlere uyan yatırımcılara arsa satılmış, ağır sanayi yatırımlarına yer verilmemişti. 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta, istihdamı ve katma değeri daha fazla olan ağır metal...