05 / 05 / 2024

Bandırma tarihi bina

Bandırma tarihi bina

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde 110 yıllık tescilli binanın yanına yapıldığı için davalık olan inşaat, alanın dışına kaydığı için mühürlendi. Mirza, periyodik denetimler sırasında inşaatta bir metrelik yola taşma tespit edildiğini söyledi.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Bandırma Devlet Hastanesi ek bina inşaatı başladı!

Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası için inşaat çalışmaları başladı.

Bandırma'daki tarihi binalar yeniden hayat bulacak!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik’te restore edilmesi planlanan tarihi evleri gezdi.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

Balıkesir Bandırma'da tarihi evler restore ediliyor!

Bandırma ilçesine bağlı Edincik Mahallesi'ndeki tarihi evler yeniden restore ediliyor. Restorasyon, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kent Mimarisi Bölümü tarafından gerçekleştirilecek.

Bandırma Yalı Caddesi'ndeki metruk binada yıkım tehlikesi!

Balıkesir Bandırma Yalı Caddesi’ndeki eski ve metruk bina gelip geçenler için tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar Bandırma’ya yakışmayan metruk evle ilgili yetkililerden çözüm bulmasını bekliyor.

Bandırma’da davalık olan tarihi binanın yanındaki inşaat mühürlendi!

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde 110 yıllık tescilli binanın yanına yapıldığı için davalık olan inşaat, alanın dışına kaydığı için mühürlendi. Mirza, periyodik denetimler sırasında inşaatta bir metrelik yola taşma tespit edildiğini söyledi.

Bandırma Beylerbeyi Konakları'nın temeli atıldı!

Bandırma Serenay İnşaat 32 konutluk yeni projesi Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni düzenledi. Serenay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal AKGÜN, Beylerbeyi Konakları için temel atma töreni yemeği verdi.

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik kura çekilişleri 15 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. 240 aya kadar vade avantajı sunan projede 32 adet konut emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları 15 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Proje yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli kuraları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli kuraları 15 Şubat 2016 tarihinde çekilecek. Konutların 2+1 olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

Bandırma tarihi bina Haberi

Bandırma tarihi bina

 BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde 110 yıllık tescilli binanın yanına yapıldığı için davalık olan inşaat, alanın dışına kaydığı için mühürlendi. Bandırma Belediye Başkanı CHP’lyi Dursun Mirza, periyodik denetimler sırasında inşaatta bir metrelik yola taşma tespit edildiğini söyledi.

Bandırma’nın Yalı Caddesi’nde Turgut Çepoğlu’na ait tescilli binanın yanında başlayan inşaat, geçen mart ayında tartışmalara neden oldu. Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun izniyle Bandırma Belediyesi tarafından verilen ruhsat uyarınca başlayan inşaata tepki gösteren tarihi binanın sahibi Turgut Çepoğlu, inşaat yapılan arsanın daha önce yeşil alan olduğunu iddia etti. Turgut Çepoğlu, arsayı yeşil alandan çıkardığını ve inşaat ruhsatı verdiğini öne sürdüğü  belediye hakkında Balıkesir İdari Mahkemesi’nde dava açtı.  

Mevcut yerin bahçeli değil, bitişik nizam konumunda olduğunu belirten inşaat sahibi İnşaat Mühendisi Emel Kurt ise, 50...