21 / 05 / 2024

bandırma ticaret odası başkanı kim

bandırma ticaret odası başkanı kim

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma'nın sanayi, ticaret, lojistik üssü ve yüksek öğretim şehri olma yoluyla hızla ilerlediğini ve Bandırma'nın marka şehir olabileceğini ifade etti.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bandırma'da 30.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Balıkesir Bandırma İlçesi Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait çiflik vasıflı gayrimenkul 30 milyon 110 bin 74 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi,Ömerköy mahallesi, 1572 parsel nolu, Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 30 milyon 231 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma SGK yeni binasına taşınıyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2013 yılının Aralık ayından bu yana Bandırma Ticaret Odası binasında faaliyet yürüten Sosyal Güvenlik Kurumu 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni binasına taşınıyor.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un “Bandırma’yı Türkiye’nin Rotterdam’ı Yapacağız” diyerek sözünü verdiği Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı.

Bandırma Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak. Şirin Çavuş Mahallesi’ndeki 20 bin 600 metrekare alanın liman ve mal deposu yapılması konusunda kamulaştırma kararı alındı.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ aylık taksitleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ aylık taksitleri 681,03 TL'den başlıyor. Başvuru süreci 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan projede 26 adet konut açık satışa sunuluyor.

bandırma ticaret odası başkanı kim Haberi

bandırma ticaret odası başkanı kim

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, " Şehrimiz sanayi, ticaret, lojistik üssü ve yüksek öğretim şehri olma yoluyla hızla ilerliyor. Turizm ve kültür potansiyelini de göz önüne aldığımız zaman şehrimiz cazibe merkezi olacak potansiyele sahip" dedi. 


Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Bandırmamız sadece günümüzde değil tarih boyunca önemli bir ticaret ve kültür merkezi olmuştur. Değişimin ve gelişimin dünyada en fazla yaşandığı ve hissedildiği yerlerin şehirler olduğu göz önüne alındığında Bandırma'nın nüfusundaki artışı, sanayisinin süratle gelişimi ve stratejik pozisyonundan ötürü, çevresine olan olumlu etkisini rahatça görebilmekteyiz. Kentimizdeki ulaşım kolaylığı, ticari ve sosyal yönden Bandırmalıların ortaya koydukları yenilikçi vizyon, şehrimizi marka şehir olma konusunda öne çıkartmaktadır" dedi.


Ortak hareket etmeli


Bandırma'nın sadece sosyal özellikleriyle marka olabilmesinin söz konusu olamayacağına dikkat çeken Mehmet Kılışlı...