23 / 05 / 2024

bandırmadaki merdivenler yenilenecek mi

bandırmadaki merdivenler yenilenecek mi

Bandırma Belediyesi, şehirdeki merdivenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Emekliye özel satışa sunulan projede başvuru ücreti kapsamında 500 lira kabul edilecek.

Ünal Bandır: Bafra'da TOKİ çalışmaları hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır emeklilerle ilgili dernek binasında açıklamalarda bulundu. Bandır, TOKİ projesinin hızlanması ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatının mutlu ettiğini açıkladı.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli kategorisinde satışa çıkan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuruları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli isteniyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ Balıkesir Bandırma'da 32 konut inşa edecek!

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında Bandırma'nın Edincik Mahallesinde 32 konutluk yapacağını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları ne zaman?

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 2+1 daireler kurayla satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları ne zaman?

Bandırma Kent Konseyi termik santral için toplandı!

Bandırma Kent Konseyi, Şirinçavuş Mahallesi’nde termik santralle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bandırma'nın arazi değerleri yükseldi!

Bandırma'nın son yıllarda Güney Marmara Bölgesi'nin ulusal düzeyde yatırım merkezi olması nedeniyle bölgede arazi değerleri oldukça yükseldi ve Türkiye genelinde yatırımın odak noktası oldu.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli başvuru 2015!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik'te yüzde 12 peşinde, 180 ay vade uygulanıyor. Projede 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli başvuru 2015 detayları...

Bandırma Termik Santrali projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Balıkesir Bandırma'da bulunan Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihi itibariyle sona erecek.

Bandırma Şehit Cem Caddesi yenilendi!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi Şehit Cem Caddesinde Asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

bandırmadaki merdivenler yenilenecek mi Haberi

bandırmadaki merdivenler yenilenecek mi


Bandırma Belediyesi, şehrin birçok noktasında bulunan ve halk tarafından oldukça sık kullanılan merpenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu. 

Bandırma'nın fiziki şartları nedeniyle halkımızın daha rahat yokuş çıkabilmesi adına birçok noktada yapılmış olan ve zamanla eskiyen merpenler. Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Belediye ekipleri merpen yenileme çalışmalarını Dere Mahallesi 22 ve 27 nolu sokakta. 17 Eylül Mahallesi Derin Sokakta. Levent Caddesi Muhtarlık arkasında ve TOKİ'de tamamladı. 

Eski merpenlerin daha sağlam ve dayanıklı olması için ilk olarak beton döküm işlemleri yerine getiriliyor. Bu çalışmaların ardından merpenlerin dış kaplamaları ve korkuluk demir bağlantıları yapılarak halkımızın hizmetine sunuluyor. 

Öte yandan Belediyeye bağlı ekipler, merpen yenileme...