04 / 05 / 2024

Bandırma Belediyesi şehirdeki merdivenleri yeniliyor!

Bandırma Belediyesi şehirdeki merdivenleri yeniliyor!

Bandırma Belediyesi, şehirdeki merdivenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu.




Bandırma Belediyesi, şehrin birçok noktasında bulunan ve halk tarafından oldukça sık kullanılan merpenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül  TOKİ  ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu. 

Bandırma'nın fiziki şartları nedeniyle halkımızın daha rahat yokuş çıkabilmesi adına birçok noktada yapılmış olan ve zamanla eskiyen merpenler. Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Belediye ekipleri merpen yenileme çalışmalarını Dere Mahallesi 22 ve 27 nolu sokakta. 17 Eylül Mahallesi Derin Sokakta. Levent Caddesi Muhtarlık arkasında ve TOKİ'de tamamladı. 

Eski merpenlerin daha sağlam ve dayanıklı olması için ilk olarak beton döküm işlemleri yerine getiriliyor. Bu çalışmaların ardından merpenlerin dış kaplamaları ve korkuluk demir bağlantıları yapılarak halkımızın hizmetine sunuluyor. 

Öte yandan Belediyeye bağlı ekipler, merpen yenileme çalışmalarının yanında istinat duvarlarının yapım çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalar içerisinde Levent Mahallesinde bulunan Levent Caminin etrafında istinat duvarlarıyla kaplandı ve boyanarak dayanıklı ve çevre uyumlu bir görünüme kavuştu. 

Ayrıca yine belediye ekipleri TOKİ'nin üst bölümünde istinat duvarı yapım çalışmalarını yerine getiriyor. 



Bandırma Ekspres Gazetesi


Geri Dön