18 / 05 / 2024

bandırmadaki merdivenler yenileniyor mu

bandırmadaki merdivenler yenileniyor mu

Bandırma Belediyesi, şehirdeki merdivenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu.

Bandırma 17 Eylül Stadı'nın çevresi yenileniyor!

2016-2017 Futbol sezonunda PTT 1'inci Liginde mücadele edecek olan Bandırmaspor'un maçlarını oynayacağı 17 Eylül Stadı’nda çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor.Belediye, misafir yemek salonu ve dış cephe yenilemede sona yaklaşırken, modern protokol girişini tamamlayarak kullanıma açtı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

16 bin 854 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Bandırma Evleri'nde 1 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

Turgutlu'da eski Manisa yolu yenileniyor!

Manisa Turgutlu’da uzun yıllardır bakıma alınmayan yollar yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla, İzmir-Ankara arasındaki trafik yoğunluğunun azalması bekleniyor. Turgutlu'da yapılması planlanan yeni yolların geçiş noktaları da belirlendi.

Kocaeli Seka Park Otel yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Seka Park Otel’deki yenileme çalışmaları kapsamında 45 adet oda ve koridorlar baştan sona yenileniyor.

Kocaeli Sekapark Otel yenileniyor!

Sekapark Otel, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacı ile iç ve dış mekanlarında tadilata başladı. Otel’de bulunan 45 oda yenileniyor.

Bandırma İskelesi'nde yoğunluk arttı!

Ramazan Bayramı'nı Ege kıyılarında geçiren ve dönüş için deniz ulaşımını tercih eden tatilciler, Bandırma İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu.

İzmit Barın Parkı yenileniyor!

İzmit Belediyesi ekipleri, Yenimahalle’de bulunan 653 metrekarelik Barın parkı yenileniyor. Parktaki oyun alanı, yürüyüş yolları ve oturma alanları yeniden düzenleniyor. Çalışmalar yaklaşık bir ay sürecek.

Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor. Belediyenin VIP girişine Viyana Belediyesi modeli uygulanırken, projenin en dikkat çeken ayrıntısı ise belediye bütçesinin şeffaflığı olacak.

Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı çevre düzeni planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu yarın askıdan iniyor...

Beypazarı Meydanı yenileniyor!

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor...

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları başladı!

Anahtar teslimli olarak satışa sunulan TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap projesinde 1 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları başladı.

TOKİ Balıkesir Bandırma başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Konutları'nda 1 ev satılıyor. TOKİ Balıkesir Bandırma başvuru dönemi 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

bandırmadaki merdivenler yenileniyor mu Haberi

bandırmadaki merdivenler yenileniyor mu


Bandırma Belediyesi, şehrin birçok noktasında bulunan ve halk tarafından oldukça sık kullanılan merpenlerin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Dere, 17 Eylül TOKİ ve Levent Mahallelerinde bulunan merdivenler yenilenerek halkın kullanımına sunuldu. 

Bandırma'nın fiziki şartları nedeniyle halkımızın daha rahat yokuş çıkabilmesi adına birçok noktada yapılmış olan ve zamanla eskiyen merpenler. Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Belediye ekipleri merpen yenileme çalışmalarını Dere Mahallesi 22 ve 27 nolu sokakta. 17 Eylül Mahallesi Derin Sokakta. Levent Caddesi Muhtarlık arkasında ve TOKİ'de tamamladı. 

Eski merpenlerin daha sağlam ve dayanıklı olması için ilk olarak beton döküm işlemleri yerine getiriliyor. Bu çalışmaların ardından merpenlerin dış kaplamaları ve korkuluk demir bağlantıları yapılarak halkımızın hizmetine sunuluyor. 

Öte yandan Belediyeye bağlı ekipler, merpen yenileme...