28 / 07 / 2024

Bandırmaya Üniversite

Bandırmaya Üniversite

Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda kabul edildi.

Üniversite harç ücretleri belli oldu! 2022-2023 üniversite harç ücretleri ne kadar? Güncel üniversite harç ücretleri...

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir vakit kaldı. Öğrenciler, arama motorları üzerinden ''Üniversite harç ücretleri kaç TL? Üniversite harç ücretleri ne kadar? Üniversite harç ücreti nedir?'' gibi soruların cevabını araştırmaya başladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için tasarım yarışması düzenleniyor!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından Üniversite Merkez Yerleşkesi için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Türkiye’de 21 yıl aradan sonra gerçekleşen yarışmada birinci olana 100 bin TL'lik para ödülü var.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Bandırma'ya 6 bin 200 kişilik üniversite camisi geliyor!

Balıkesir’in Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nin hayata geçmesinin ardından, o mevkide ihtiyacı hissedilen cami yapımı için yola çıkıldı.

5 yeni üniversite kurulacak!

5 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanuna göre, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi adıyla 3 yeni üniversite kurulacak.

Bandırma, İskenderun ve Alanya'da üniversite kurulacak!

Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda kabul edildi.

Bandırma OSB'de 2. etap çalışmasında sona gelindi!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma' nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi...

Medipol'den Kavacık'a dev kampüs ve 434 yataklı üniversite hastanesi geliyor!

İstanbul Medipol Üniversitesi, Kavacık'ta 20 bin öğrenci kapasiteli kampüs ve 434 yataklı üniversite hastanesi projelerine başlıyor. Projeler tamamlandığında İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık kavşağının dört bir yanını çevrelemiş olacak...

Üniversite öğrencileri İzmir ile Midilli'nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor!

Türk ve Yunanistanlı üniversite öğrencileri, bir araya geldikleri belgesel yaz okulunda, İzmir ile Midilli' nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor. Öğrencileri, birbirlerinin kültürünü belgeseller çekerek öğreniyor...

Balıkesir Bandırma'da TOKİ 316 adet konut inşa edecek!

Balıkesir İli Bandırma İlçesi Edincik Beldesi 316 Adet Konut, 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Bandırma çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı!

Bandırma çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam metan gazı sıkışmasından çıkan yangının çalışmalar sonucu kontrol altına alındığını söyledi.

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı!

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine, yangının metan gazı sıkışmasından çıktığını söyledi. Elmastaş, çöplükte metan gazından dolayı zaman zaman patlama olduğunu vurguladı.

TOKİ Balıkesir Bandırma'da 316 adet konut yaptıracak!

Balıkesir İli Bandırma İlçesi Edincik Beldesi 316 Adet Konut, 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Bandırmaya Üniversite Haberi

Bandırmaya Üniversite

AK Parti Ankara milletvekili Emrullah İşler başkanlığında toplanan komisyonda, iktidar ve muhalefetin 3 üniversite kurulmasına ilişkin benzer mahiyetteki kanun teklifleri, 2743 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi esas alınarak birleştirildi.


Komisyonda konuşan İşler, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü olduğunu hatırlatarak, "Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Çanakkale demek 'kardeşlik' demektir, Çanakkale demek 'şehitlik' demektir. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.


Teklifin görüşmeleri sırasında ayrıca komisyon üyesi milletvekilleri de Çanakkale Zaferi'nin 100.  yıldönümü olduğunu belirterek, şehitlere rahmet diledi.


Bandırma 17 Eylül Üniversitesi


Teklife göre, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi ile  Sağlık Bilimleri Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Ziraat Fakültesi; Bandırma Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek...