01 / 07 / 2024

banka promosyonları 2021

banka promosyonları 2021

2021 yılında emeklilere ödenen promosyonlarda 1.750 TL'ye kadar artış yaşandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine promosyon kampanyası! Banka banka güncel promosyon rakamları...

Temmuz ayı yaklaşık 16 milyon emekli, dul ve yetim için önemli bir dönüm noktası olacak. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber emekli maaşlarında yapılacak zam banka promosyonlarını da doğrudan etkilemiş olacak.

Emekli maaş promosyonlarında Haziran güncellemesi! En fazla promosyon veren banka! Son dakika yeni rakamlar netleşti!

Haziran ayına girilmesiyle beraber banka promosyonları güncellendi ve en fazla promosyon ödemesi yapan bankalar da belli oldu. İşte o rakamlar...

Akbank'tan 30 Haziran 2024 uyarısı! Bunu yapanların hesaplarına 17 bin 500 TL yatıracak!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli banka promosyonları haziran ayı itibarıyla güncellenirken Akbank'tan da 30 Haziran 2024 uyarısı geldi. İşte Akbank emekli promosyonu ile ilgili detaylar...

Emeklilere Haziran müjdesi: 12 bin TL ek ödeme! Promosyon ne zaman yatar? İşte Denizbank emekli promosyon...

Emekliler, Haziran 2024 banka promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Denizbank promosyonu yer alıyor. Peki Denizbank emekli promosyon ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! 11 banka güncel promosyon kampanyalarını açıkladı!

Emekliye ek gelir sağlayan banka promosyon miktarları vatandaşlar tarafından takip edilip merak ediliyor. Buna göre, 11 banka tarafından güncel emekli promosyon kampanyaları  açıklandı. Bu süreçte güncel olarak 20 bin TL'ye dayanan emekli promosyonları dikkat çekiyor. 

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Banka promosyonlarında yeni bir döneme giriliyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığına 17.750 TL'Lik ödeme...

2024 Nisan ayının sonlarına doğru, bankalar da emeklilere yönelik cazip promosyonlar sunuyorlar. Bu promosyonlar, emeklilerin finansal durumlarına katkı sağlamak amacı ile özel olarak tasarlanmış avantajlar sağlıyor. 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Banka banka emekli promosyonları! Emekli promosyonları yüzde 166 oranında yükseldi...

Emekli promosyonları kamu bankalarında yükselince özel bankalarda da artışlar yaşandı. Bankalar adeta emeklileri için bir yarışa girmiş durumdalar. Buna göre, kamuda yüzde 166 özelde ise yüzde 40 oranında arttış yaşandığı kaydedildi.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

banka promosyonları 2021 Haberi

banka promosyonları 2021

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, gibi bankalar, maaşa göre en az 500, 625, 750 lira öderken; yüksek promosyon vaat eden kampanyalar son dönemde arttı. İşte, en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar...

A Haber'de yer alan habere göre; yaklaşık 13 milyon emeklinin beklediği müjdeli haber geldi. Bankalar tek tek duyurdu. Ödemeler 1750 TL'ye kadar çıkarıldı. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar açıkladı.  Yeni emekli olan vatandaşlar da promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. 

HANGİ BANKADAN NE KADAR ÖDEME GELİYOR?

Emekli maaş müşterisi olmak için kendilerine en uygun bankaya giderek 3 yıllık taahhütname veren vatandaşlar için bankalar tarafından promosyon ödemesi veriliyor. Her banka adeta yarışa girerek 2550 TL ye varan artışlar ile ödemeler veriyor. Bu anlarda vatandaşlar bankalar arasında bir araştırma yaparak...