06 / 05 / 2024

bankalardan destek

bankalardan destek

Bankacılık sektörü, koronavirüs salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla destek paketleri hazırladı.

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Banka, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı döneminde artabilecek ihtiyaçlara yönelik olarak 11 bin TL'lik nakit destek kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin kazancına öncelik veren bir anlayışla hareket ederek kampanyayı müşterilerinin önceliklerine göre şekillendirdi.

Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, TEB'ten son dakika hamlesi... Bankalardan önemli adım geldi

Depremzedelere yönelik destek hamleleri kapsamında bankalardan da önemli bir adım geldi. Bankalar, depremzede vatandaşlara yönelik önemli bir duyuruda bulundu. İşte bankalar tarafından yapılan önemli duyuru.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine Çinli bankalardan destek!

İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu işletmesinin devrinde Çinli yatırımcılar büyük Çinli bankalardan finansman desteği aldı. 

Bankalardan müşterilerine tam destek!

Bankacılık sektörü, koronavirüs salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla destek paketleri hazırladı.

Mega projelere bankalardan tam destek!

Son bir yılda yaşanan terör saldırıları ve küresel belirsizliklere rağmen hız kesmeyen mega projelere bankalardan tam destek geldi. Proje finansmanının tutarı yüzde 20 artarak 223 milyara çıktı. Kredilerin yarısı enerji sektörüne verildi.

Kredi masraflarının tüketiciye iadesine yargıtay destek oluyor!

Bankalardan konut kredisi kullanan tüketicilerden masraf adı altında yüksek paralar alınmasına da onay veren mahkeme kararları Yargıtay’dan döndü. Kredi masraflarının tüketiciye iadesine yargıtay destek oluyor.

Bankalardan Soma'ya destek!

Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalardan Soma'ya destek geldi. İşte bankaların yetkili isimleri tarafından yapılan Soma'daki müşterileri ile ilgili açıklama...

Buca'nın kentsel dönüşümüne lüks konut projesiyle destek!

Uzun yıllardır inşaat ve sağlık sektöründe başarılı projeler gerçekleştiren Gözde Grubu, yeni projesi Myvia Yıldız ile Buca'nın geleceğini değiştirmeyi hedefledi. Buca'nın kentsel dönüşümüne lüks konut' projesiyle destek...

Destek Patent 9. şubesini İstanbul Merter’de açtı!

Türkiye’nin önde gelen patent ve marka tescili vekil kuruluşlarından olan Destek Patent, şube sayısını artırarak büyümesini sürdürüyor. İstanbul Merter’de yeni ofisini açan Destek Patent müşterilerine hizmet vermeye başladı...

Bursa'daki tarihi evler destek bekliyor!

5 bini aşkın tarihi evin tescili bulunduğu Bursa 'da rekonstrüksiyon projeleri gerekiyor. Yerle bir olup, yeniden aslına yapılması düşünülen binalar için projelere hiçbir destek sağlanmıyor.

Alternatif turizme finansal destek!

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, son 3 yıl içinde yaklaşık 200 firma, kamu kuruluşu, ticaret ve sanayi odası ile sivil toplum kuruluşlarına toplam 100 milyon liralık mali destek sağladıklanm, bu yıl için de iş dünyasına 20 milyon lira hibe vereceklerini

Akenerji, Türkiye'deki bankalardan yaklaşık 165 milyon TL kredi aldı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, International Finance Corporation' dan aldığı kredinin tamamını geri ödemek için Türkiye' deki bankalardan yaklaşık 165 milyon TL kredi aldığını açıkladı...

bankalardan destek Haberi

bankalardan destek

Türk bankacılık sektörü koronavirüs salgınının firmaların, KOBİ'lerin, esnafın ve bireylerin üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunları aşabilmesi için önemli destek paketleri açıkladı.

Çin'de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, ekonomide ciddi sıkıntıları beraberinde getirdi.

Türkiye'de de vaka sayılarının artmasıyla hükümet bir dizi tedbiri yürürlüğe koydu. Hem sosyal hem de ekonomi alanında salgının etkilerini asgaride tutmak için önemli paketler açıklanırken, Türk bankacılık sektörü de bu zorlu dönemde elini taşın altına koydu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı.

Akbank

Akbank, bireysel ve tüzel müşterilerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri talep olması halinde mevcut koşullarla 30 Haziran'a...