03 / 05 / 2024

bankasya hisse

bankasya hisse

Bank Asya, "Bankamızı ödeme güçlüğü içerisine düşürme planı yapan çevrelere rağmen, bankamız müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir" açıklamasını yaptı. Hisseler bugün de yüzde 10 kayıpla açıldı

Bank Asya yüzde 11.3 kayıpla açıldı!

7 Ağustos tarihinde sırası işleme kapatılan ve bugün yeniden işlem görmeye başlayan Bank Asya, yüzde 11.3 düşüşle taban fiyat olan 1,10 liradan açıldıBank Asya hisseleri bugün birinci seans itibariyle işleme açılacak

Akfen GYO hisse geri alım programını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hisse Geri Alım Programı Çerçevesinde Hisse Alımı bildirimini yayınladı.

Akfen GYO hisse geri alımını paylaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım programı çerçevesinden hisse alımı paylaşıldı.

Akfen GYO hisse alımı bilgilendirmesini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alımı bilgilendirmesini yayınladı.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ve Enka İnşaat'tan hisse geri alımı!

BIST'te işlem gören bazı şirketler hisse geri alım kararı açıklamaya devam ediyor. Şirketlerden yapılan açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat 611 bin 817,9 lira, Enka İnşaat 113 bin 230,8 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 751 bin TL tutarında hisse geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından 27 Temmuz 2016'da Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 751 bin 818 TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Enka İnşaat 1 milyon TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün KAP'ta yaptığı açıklamada 1 milyon 95 bin 500 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Reysaş GYO hisse geri alımı yapacak mı?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararına bağlı olmak kaydıyla hisse geri alımı yapmayı değerlendiriyor.

Bir ortaktan ötekine hisse satışı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Bir ortaktan ötekine hisse satışı yapmanın yolu nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

Tapusuz hisse devri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tapusuz hisse devri nasıl olur?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber..

Sinpaş'tan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

bankasya hisse Haberi

bankasya hisse



Bank Asya, faaliyetlerini kesintisiz sürdürdüğünü ve kamu otoriteleri tarafından uzun süredir devam eden yoğun denetimlerden geçerek, tüm talepleri yerine getirdiğini duyurdu.


KAP'a bu sabah Bank Asya tarafından yapılan açıklamada, "Sektörde en yüksek sermaye yeterlilik rasyosuna sahip bankalardan biri olan bankamız, on aydan beri eşine az rastlanır şekilde yoğun denetimlerden geçmiş ve ilgili kamu otoritelerinin tüm taleplerini yerine getirmiştir" denildi.


Açıklamada, yaklaşık on aydır bankanın mudilerini tedirgin etmeye yönelik olarak kanunlara aykırı bir şekilde suç teşkil eden ve gerçeğe açıkça aykırı beyanlar verildiğine ve haberler yapıldığına dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:


"Yapılan tüm bu saldırılara rağmen, bankamız bugüne kadar hiçbir mudisini ve müşterisini mağdur etmeden tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş olup faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir. Bu süreç zarfında bankamız bütün mudilerine mevduatlarını...