16 / 05 / 2024

banyo mobilyası modelleri

banyo mobilyası modelleri

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

banyo mobilyası modelleri Haberi

banyo mobilyası modelleri

Yazın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle banyo keyfinize keyif katacak “Creavit Fresh Banyo Mobilyası”, her yeni güne enerji dolu, taptaze bir başlangıç vaat ediyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.


Evlerin cazibe merkezi haline gelen, günün tüm stresini attığımız ve ruhumuzu dinlendirdiğimiz banyolar her geçen gün yenileniyor. “Banyo bu tarafta” mottosuyla ürettiği yeni nesil banyolarında kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımları, estetik çözümlerle buluşturan Creavit, hayalinizdeki mükemmel banyoyu evinize getirmek için çalışıyor.


“Enerji veren banyolar bu tarafta…”


Tazelik ve yenilenme anlamlarına gelen Fresh Banyo Mobilyası yazın iyileştirici enerjisini banyolarımıza taşıyor. Güneşle suyun birlikteliğinin, ruhumuzla bedenimizi arındıran ve yenileyen yaşam enerjisi, banyolarımızda hayat buluyor. Fresh Banyo Mobilyası, tazeleyen etkisi ile tüm yorgunluğumuzu alıp bizi güne zinde bir başlangıca...