05 / 05 / 2024

banyo mutfak ürünleri

banyo mutfak ürünleri

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti.

UNİCERA'daki Bien standını 2 günde 2 bin kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. İlk iki gün 2 bini aşkın kişi Bien standını ziyaret etti.

Bien, yeni ürünleriyle Unicera'da yerini alacak!

Ödüllü tasarımları, çok özel ve sürekli yenilenen 800’ü aşkın ürün yelpazesiyle sektörün öncülerinden olan Bien, UNICERA’ da bu yıl da dikkatleri üzerine çekecek.

Vatan'dan yeni kampanya! Seçili mutfak ürünleri şimdi indirimli! 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, akıllı saat, drone ve mutfak ürünü alanlar sepette 2.500 TL'ye varan indirim kazanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

366,56 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ilgi gören türlerden biri de mutfak ürünleri. Peki Koçtaş’ta mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Evkur'dan çeyizlik mutfak ürünlerine yüzde 25'e varan dev indirim! İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Evkur'dan mutfak ürünleri için yüzde 25'e varan dev indirim başladı. Peki, Evkur'da yemek takımlarının fiyatları neler, kaç TL? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

Migros’tan Aldım Bitti ürünleri! Bu fırsat kaçmaz…

Migros market her ay birbirinden farklı ürünleri seçerek Aldım Bitti kampanyası üzerinden satışa sunuyor. Mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar her ay birçok değişik ürün uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Migros mağazalarında Aldım Bitti afişlerinin altında bulabileceğiniz bu ürünlere

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

banyo mutfak ürünleri Haberi

banyo mutfak ürünleri

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. 2015 yılı ye­ni se­ri­le­r ilk de­fa bu fu­ar­da yet­ki­li sa­tı­cı­la­r, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­ ve ni­hai tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­le­ri­ne sunuldu.


Fuardaki en önemli gelişme 66’ ülkeye ihracat yapmakta olan BİEN Seramik'in uluslararası pazarda çok ciddi bir mesafe katetmiş olması. Beş gün süren UNICERA’ya ilgi büyüktü.


Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin 100'ü aşkını yabancı yetkili satıcı 100’e yakın yurtiçi yetkili bayii ve 50’ye yakın yurtdışı yetkili bayi yeni koleksiyon ve ürünler hakkında bilgi aldı.


Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı “Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve...