08 / 05 / 2024

Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri fuarı

Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri fuarı

"Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri" (HES) Fuarı organizasyon Demos Fuarcılık tarafından 13,14 ve15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde 9,10 ve 11 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek

Yatırımcılar dikkat! Borsaya yeni bir endeks geldi!

Borsa İstanbul’a yeni bir endeks dahil oldu. Jeotermal, güneş paneli üretimi, rüzgâr enerjisi ve hidroelektrik santrali, biyokütle enerjisi gibi alanlarda faaliyet gösteren 15 şirketin dahil olduğu Temiz Enerji Endeksi Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Ahiköy 1 ve 2 hidroelektrik santralleri özelleştirme kapsamına alındı!

Sivas'ın Divriği ilçesinde yer alan Ahiköy I ve Ahiköy II hidroelektrik santralleri (HES) özelleştirme kapsam ve programına alındı.

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek Kaplan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin  taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl'de acele kamulaştırma kararı!

Bingöl'de Aşağı Kaleköy Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat için acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta tesis edilecek Omala Barajı ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl İlinde Tesis Edilecek Aşağı Kaleköy Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kastamonu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Kastamonu'da tesis edilecek Kuzkaya Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak... 

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri fuarı Haberi

Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri fuarı

Demos Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, enerji ve inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracak olan bu organizasyon, Demos Fuarcılık tarafından 13,14 ve 15 Şubat tarihlerinde İstanbul FuarMerkezi'nde9,10 ve 11 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek. 


Fuarda ayrıca Türkiye'de 2. kez düzenlenecek Barajlar Kongresi de yapılacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, organizasyonun Türkiye'nin ihtiyacı olan hidroelektrik santrallerini tüm ayrıntısıyla ön plana çıkaracağını belirtti. Hüseyin Aslan, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşılması yolunda önemli bir basamak olan yenilenebilir enerji sektörünün, düzenlenecek fuarla ihtiyaç duyulan yatırımlar için gerekli tüm konu başlıklarını, ticari bir platform içerisinde bir araya getireceğini belirtti. Barajlar ve HES'lerin inşaatından işletilmesine kadar bir çok ürün ve hizmet gruplarının yer alacağı fuarın, ilk olma özelliğiyle dikkati çektiğini anlatan Arslan, şunları kaydetti: "Ziyaretçiler...