06 / 07 / 2024

Baran 62 Turizm iletişim

Baran 62 Turizm iletişim

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Kbt Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kbt Turizm Otelcilik Limited Şirketi Silivri'de Baran Turan tarafından kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi kuruldu!

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Mso Musaoğulları İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mso Musaoğulları İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Baran Karadağ tarafından kuruldu.

Ahn Proje İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahn Proje İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Darıcı tarafından kuruldu.

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i 62,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i Doğuş Turizm'den KDV hariç 62 milyon 900 bin TL peşin bedelle satın alıyor. Tapu devir işlemleri başlatıldı...

Euroasıa Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Euroasıa Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nebi Baran ve Mert Baran ortaklığında kuruldu. 

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Baran 62 Turizm iletişim Haberi

Baran 62 Turizm iletişim

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi konusu:
-Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı vb.) -Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri vb. dahil; seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç) -Turizm ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri -Başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin toptan ticareti (doğal bal, malt, hazır yemek, sirke vb.) -Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti...