29 / 04 / 2024

Baran Şentürk

Baran Şentürk

İnteka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Şentürk, Baran Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Tayyareci Hayrettin Sokak'ta kuruldu.

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hancıoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Şentürk ve Baran Şentürk ortaklığıyla kuruldu...

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre İstanbul'un nüfusu azaldı. Peki İstanbul'dan kaçanlar hangi illere gitti? İşte İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şentürk'ün konu ile ilgili analizi...

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şentürk tarafından kuruldu.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Engin Şentürk tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özer Şentürk tarafından kuruldu.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge İlke ve Şentürk Serra Suner tarafından kuruldu.

Baran Şentürk Haberi

Baran Şentürk

İnteka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Şentürk, Baran Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu. 


İnteka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı kamuya ait binaların inşaatı her türlü gayrimenkulun yapımı alımı satımı yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri.


İnteka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Tayyareci Hayrettin Sokak,...