01 / 05 / 2024

Barış Dumankayanın konuşması

Barış Dumankayanın konuşması

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan inşaat sektörünün, özellikle Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu söyledi.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Piyasalar bu hafta hangi verileri takip edecek? Yatırım araçları nelerden etkilenecek?

Bütün dünyada piyasalar için en önemli belirleyici veri Fed'in tutumu ve faiz kararı. Bu hafta bu veriyle ilgili belirsizlik devam ederken, piyasalar Avrupa'da Lagarde'ın konuşmasıyla yön arayacak. Yurt içinde ise en önemli veri enflasyon olacak.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası duyurdu! 13 gün sonra euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak

Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşüşe geçerken, euro yükselmeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye devam ederken 13 gün sonra euronun yönü tamamen belli oldu.

Dolar olduğu yerde sayarken euro fırladı! Euro kaç TL oldu? Euro kuru ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Küresel piyasalar dün FED Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşerken, euro fırladı. Euro kaç TL oldu? Euro kuru ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Elinde doları olanlar dikkat! Her şey bundan sonra belli olacak

Dolar fiyatları Türkiye'de son dönemde tek bir rakam üzerinde gitmeye başladı. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın konuşması sonrası ise dolarda yeniden hareketlenme yaşanması bekleniyor.

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası Jerome Powell'ın konuşmasından sonra yükselişe geçen doların en kadar olacağı belli oldu. Dolar yatırımcıları kaçırmadan bakmalısınız!

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...

Piyasalar bunu bekliyordu, altın düşüşe geçti, uzmanlar ne diyor?

Altın fiyatları piyasaların beklediği sempozyumda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından düşüşe geçti. Analistler altın fiyatlarıyla ilgili beklentinin piyasaların düşük enflasyon hedefine inanıp inanmayacağına bağlı olduğunu söylüyor.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Herkes altın fiyatlarını konuşuyor ama bakın gümüşte neler oluyor? Hemen gümüşe bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Altın fiyatları gündemde milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Herkes altın fiyatlarını konuşuyor ama gümüşte bakın neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları 2 Temmuz 2022...

Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandıkça katlandı! Barınma hakkının kolaylaşması için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve 21 Milletvekili vatandaşların barınma hakkına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi. İşte ayrıntılar...

Barış Dumankayanın konuşması Haberi

Barış Dumankayanın konuşması

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan inşaat sektörünün, özellikle Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu söyledi. 

Dumankaya, "Ülkemizde, desteklediği yan sektörlerle ve yarattığı istihdam ile ekonominin baş aktörlerinden olan gayrimenkul sektörü, istikrar algısı ile birlikte yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi"...