11 / 05 / 2024

Barış Eren

Barış Eren

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi!

Başvuruları 27 Ağustos'ta sona eren vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi. Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırması için 5 milyon 651 bin 84 mükellef başvuru yaptı.

İmar barışı torba kanunu tamamlayıcı nitelikte!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, imar barışı gibi düzenlemeleri de içeren son 'torba kanunu' tamamlayıcı nitelikte bir çalışma olduğunu söyledi.

İmar barışı yasalaştı!

TBMM Genel Kurulunda, "Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere dini bayramlar öncesi ikramiye ödenmesi, imar barışı, üniversitelerden kaydı silinenlere af" gibi düzenlemeleri de içeren kanun tasarısı yasalaştı. 

İmar barışı Meclisten geçti!

TBMM Genel Kurulu'nda, "Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere ikramiye ödenmesi, imar barışı" gibi düzenlemeleri de içeren kanun tasarısının 12 maddeden oluşan ilk bölümü kabul edildi.

İmar barışı bugün TBMM Genel Kurulu'nda!

Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, imar barışı gibi düzenlemeleri içeren "torba tasarının" TBMM Genel Kurulu'nda, görüşülmesine bugünden itibaren başlanacak.

İmar barışı TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek!

TBMM Genel Kurulunda, 8 Mayıs Salı gününden itibaren, vergi ve prim borçlarının yapılandırılması,  imar barışı gibi düzenlemeleri içeren "torba tasarının" görüşülmesine başlanacak.

İmar barışı tasarısı komisyonda!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, "vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere ramazan ve kurban bayramları öncesi ikramiye ödenmesi, imar barışı" gibi düzenlemeleri içeren tasarının görüşmelerine başlandı.

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Milas Ören Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı imar planı askıya çıktı!

Milas Ören Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında yat bağlama kapasitesinin artırılmasını içeren Yat Limanı İlave ve Revizyon 1/5000 ve 1/1000'lik imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Eren Holding artık Metropol'den yönetilecek!

Lacoste ve Burberry gibi önemli dünya markalarını bünyesinde barındıran Eren Holding, Metropol İstanbul'dan 20 bin metrekare ofis satın aldı. Şirket tüm yönetim birimleriyle artık Metropol'den hizmet verecek...

Pınar Altuğ Lucca Bar'a kızdığı için evinden taşındı!

Pınar Altuğ'un gürültüden şikâyet ettiği Lucca Bar'ın sahibi, "Taşınma sebebi bebeğinin pusetini asansör olmadığı için çıkarmakta zorlanması mı" diye sordu

Barış Eren Haberi

Barış Eren

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-     Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak veya bu lisansın alınmasını gerektirmeyen ve yasa ile belirlenmiş durumlarda enerji kaynaklanın üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi, işin üretim tesisi, fotovoltaik enerji parkı kurulması. Elektrik enerjisi üretimi üretilen elektrik enerjisini ve/veya kapasitenin satışını yapmak. 2-        Elektrik üretimini sağlayan fotovoltaik güneş enerjisi parklarını her tür kamu, tüzel veya özel arazi üstüne kurmak veya sanayi, turizm, yerleşim bölgelerinde bu fotovoltaik parkları kurmak, her nevi gayrimenkul, iş yeri, ev çatıları veya terasları üzerine lisanslı...