13 / 05 / 2024

Barış Han kimdir

Barış Han kimdir

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatında sona gelindi Rumeli Hisarı içinde yeniden ihya edilen fethin ilk camisi Boğazkesen Mescidi'nin inşaatında sona gelindi, mescidin gövde ve iç inşaatı tamamlandı.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Barış Başat kimdir?

2005 ve 2006 yılları arasında B Design, Romanya – Bükreş ofisinde direktörlük görevini yapan Mimar Barış Başat kimdir? Barış Başat, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Barış Başat..

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Şahinbey'e Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daveti üzerine Gazinatep’e gelen Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül ve kardeşi Barış Ali Aslan, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Barış Aydın kimdir?

BA Grup isimli şirketiyle de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Barış Aydın, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Barış Aydın kimdir? Barış Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Aydın...

Barış Doğan kimdir?

Barış Doğan, GROHE'de Satış Müdürü oldu. Peki, Barış Doğan kimdir? Barış Doğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte GROHE Satış Müdürü Barış Doğan'ın mesleki deneyimleri...

Barış Han kimdir Haberi

Barış Han kimdir

Projeyi uygulayan inşaat firmasının mimarı Barış Han, caminin yapım sürecini anlattı. Caminin yerinde eskiden antik tiyatro olduğu şeklindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Han, Rumeli Hisarı'nın 1954'e kadar cami ve ahşap evlerden oluşan bir mahalle olduğunu söyledi. 



Han, "Burası, müze yapılmasından önce mülkiyeti büyükşehir belediyesi ve maliyeye ait eski ahşap evlerin bulunduğu bir mahalleydi. 1954'te kamulaştırılarak evler yıkılmıştır. 1957'de tiyatro projesi uygulanmıştır" dedi. 




HİSAR İÇİNDEKİ EVLER YENİDEN YAPILACAK 

Tiyatro sahnesi olan yerde ahşap evlerin ve Boğazkesen Mescidi'nin bulunduğunun 2009 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anıtlar Kuruluna tescil ettirildiğini anlatan Mimar Barış Han, hisar içindeki tarihi mahallede bulunan 12 ahşap evin 6'sının camiyle birlikte tescillendiğini kaydetti. 



Han, "Henüz netleşmedi ama belediyenin burada ahşap evleri camiyle birlikte restore edip, eski mahalleyi ihya etmek gibi bir projesi...