15 / 05 / 2024

Barış Müstecaplıoğlu tav

Barış Müstecaplıoğlu tav

TAV Havalimanları’nın uluslararası temsilcisi TAV Aviation Minds, Çin’deki havalimanlarına eğitim verecek. TAV Aviation Minds Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu: "Hedef bölgemizdeki havalimanlarının gelişimini desteklemeyi amaçlıyoruz." dedi...

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Mardin Ensar ve Saraçoğlu mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Artuklu ilçesi Ensar ve Saraçoğlu Mahallelerinin Kentsel Dönüşüm projesinde projelendirme süreci başladı...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 429 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet konut ve 309 ticari üniteden oluşan toplam 429 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Barış Müstecaplıoğlu tav Haberi

Barış Müstecaplıoğlu tav

Çin Sivil Havalimanları Birliği’nin (CCAA) 2014 yılı eğitim kataloğuna girdi. Katalogda TAV tarafından hazırlanan ve havalimanları için yeni hatların pazarlanması, insan kaynakları yönetimi, entegre havalimanı operasyonları yönetimi ve etkin havalimanı işletmeciliği konularını kapsayan dört eğitim programı yer alacak.


82 YENİ HAVALİMANI

TAV Aviation Minds Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu, “Dünyada, özellikle de gelişmekte olan ekonomilerde sivil havacılık sektörünün hızlı ve tutarlı bir biçimde büyüdüğünü görüyoruz. Sektördeki bu gelişim, kalifiye çalışan gücüne olan ihtiyacı beraberinde getiriyor. TAV, bu ihtiyacı görerek sahip olduğu bilgi birikimini tüm dünya ile paylaşıma açtı. Bu çerçevede kurduğumuz TAV Aviation Minds ile hedef bölgemizdeki havalimanlarının gelişimini desteklemeyi amaçlıyoruz. Hızla büyüyen Çin pazarına girmekten ve eğitim programlarımızın tercih edilmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Müstecaplıoğlu, Çin’de havacılık sektörünün hızlı bir büyüme...