01 / 05 / 2024

Barıştepe Sağlık ocağı nerede

Barıştepe Sağlık ocağı nerede

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin bir köyünde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı mecliste!

Edirne'ye bağlı bir köyde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Barıştepe Sağlık ocağı nerede Haberi

Barıştepe Sağlık ocağı nerede

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından Barıştepe Mahallesi’ne yapılan sağlık ocağının açılışı yapıldı. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara Yenimahallelilerin yoğun katılım gösterdiği açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ve muhtarlar katılım gösterdi. Yapılan açılışta konuşan Başkan Yaşar, “Bugün burada 33’üncüsünü tamamladığımız sağlık ocağımızın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tesis bölge halkına hayırlı olsun. Her vatandaşımızın sağlık hizmetini hijyenik koşullarda alması için bu tesisleri yaptık” dedi.

“Yenimahalle’nin her köşesini ezbere biliyorum”

Yenimahalle’nin her sokağını ezbere bildiğini belirten Yaşar, “Ben 1963 yılında Yenimahalle’ye abim ile birlikte geldim. 1965 yılında İvedik Caddesi’nde ticarete başladım. O günden bu yana Yenimahalle’de hayatımı sürdürüyorum. Yenimahalle benimle büyüdü. Yenimahalle’nin her noktasında, her köşesinde ne var ezbere biliyorum” dedi. Yaşar, “Ben bu...