18 / 05 / 2024

Bartın Amasra Lisesi

Bartın Amasra Lisesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Amasra'ya yolcu limanı ve yat limanı iskelesi yapılacak!

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Amasra Lisesi Öğrenci Yurdu 2016 yatırım programına alındı!

Ak Partili Bartın Milletvekili Tunç, Amasra köylerinden ve Amasra dışında da öğrencilerin öğrenim görebilmesi için yurt ihtiyacını Milli Eğitim Bakanlığına ilettiklerini ve 2016 yılı yatırım programına alınmasını sağladıklarını söyledi.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Bartın'da 241 ev turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, tescilli 241 evin turizme kazandırılmasının planlandığı Bartın, her yıl binlerce turistin geldiği, konaklarıyla ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesine coğrafi yakınlığını fırsata çevirmek istiyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Bartın Köyortası'ndaki tehlike oluşturan eski bina yıkıldı!

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Bartın'a yeni OSB geliyor!

İstanbul gibi metropol bir şehre yakınlığı ile dikkat çeken Bartın, liman ve duble yolların avantajıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 4. Bölgeden teşvik sunan Bartın sanayi ve turizm yatırımcılarını bekliyor.

Bartın Amasra Lisesi Haberi

Bartın Amasra Lisesi

Milletvekili Tunç beraberinde AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Belediye Başkan Vekili Recep Işık, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural ile birlikte Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, şantiye sorumlusundan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve inşaatta çalışan işçilere kolaylıklar diledi.


 Milletvekili Tunç, yapımına Ahatlar köyü üstündeki 30 dönüm civarındaki arazi üzerinde 3 Ağustos 2015 tarihinde başlanan Amasra Lisesi’nin 24 derslikli olarak inşa edileceğini belirtti. 5 milyon liraya mal olacak olan okulun 7 ayda tamamlanacağını belirten Milletvekili Tunç, Amasralı öğrenciler ve öğretmenlerin mimari yapısıyla göz dolduran modern bir eğitim yuvasına kavuşacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine...